Thursday, January 1, 2015

Phero-X Pheromone(kedaipheromone.com)

Phero-X Pheromones, Teknik Pemikat Wanita

cinta
Phero-x Pheromone
Flirt“Bayangkan ANDA Boleh Membuatkan Wanita Terus Merasakan Adanya Daya Tarikan Seksual Kepada Anda!”
  1. Bagaimana jika ANDA menghampiri seorang wanita dan dia terus merasakan ada perasaan tertarik kepada ANDA?
  2. Bagaimana jika dia lebih MERASA RELAKS dan PERCAYA ketika bersama anda?
  3. Bagaimana jika dia TERTARIK kepada ANDA tanpa SEBAB LOGIK?
  4. Bagaimana jika lelaki lain cemburu, tetapi MENGAGUMI KEJAYAAN anda dengan wanita?

MAKLUMAT MENGENAI PHERO-X PHEROMONE

Phero-X Pheromones Digunakan Dalam Pelbagai Situasi & Keadaan :-
  • Berkerja & Bisnes…
  • Dating…
  • Clubs & Hotel…
  • Persahabatan…
  • Konfiden…
Phero-X Pheromone bukanlah minyak pengasih yang berunsurkan perkara negatif. Kesan ke atas setiap individu akan berbeza-beza. Phero-X digunakan secara saintifik untuk memikat wanita. Produk Phero-X dihasilkan oleh makmal Morgan Labs LLC. Produk ini tidak mengandungi bahan berasas haiwan. Digunakan secara luaran untuk meningkatkan keterampilan diri anda.

women-flirtPHERO-X PHEROMONE AMAT SESUAI DIGUNAKAN :-

1. Memikat Wanita
2. Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
3. Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
4. Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
5. Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
6. Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
7. Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda Secara Luaran!

GABUNGAN 8 PHEROMONE MANUSIA

  • morgan-labs-1Androstenone – Enhances the perception of male dominance. Causes sexual arousal in women. May cause aggression in some males, however this characteristic is “buffered”.
  • Androstanone – “Buffers” the potentially objectionable reaction to androstenes, powerfully reinforces the social effects. Causes women to engage in sexually promiscuous conversation.
  • Androsterone – Reinforces characteristics of androstenone. Promotes the sense of “trust” with potential mates. Lacks the aggressive dominance profile seen with androstenone.
  • Androstenol  – Social pheromone which elicits a strong social-lubricant effect, and reduces inhibitions. When combined with certain pheromones, opens the door to sexual arousal.
  • Dehydroisoandrosterone * – Androgynous pheromone that has mild pheromonal effects alone. When combined with certain pheromones, uniquely reinforces the effect and character of each. Also is a fixative that moderates odor and promotes the linear time release of pheromones into the air.
  • Epoxyestratrienol * – Novel and proprietary pheromone. Structure is based upon a modified 16,17-epoxy-estratrien compound which has been investigated for use to alleviate a woman’s irritability during ovulation. Demonstrates strong pheromonal effects.
  • Tetrahydrodeoxycorticosterone * – Novel and proprietary pheromone. Modified corticosteroid which lacks systemic corticosteroidal or endocrinological effects. Demonstrates extremely powerful “pheromone-like” activity. Continues to exert pheromone like effects for up to several hours after exposure, whereas androstenes lose effect within minutes.
  • Oxytocin Analog * – Is a modified peptide based upon Oxytocin. Creates strong feelings of trust and deep connection. Demonstrates approximately 60,000% greater affinity vs. Oxytocin. Both compounds have large heavy molecules weights exceeding 1000 grams/mole. Therefore, the minute quantities of airborne Oxytocin cause negligible results. Using a far more powerful analog of Oxytocin ensures that the minute airborne quantities elicit substantial pheromonal results. Patent pending. Licensed Morgan Labs LLC.

TENTANG PHEROMONE

 VNO (Vomeronasal)
Phero-x Pheromone
Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

BERITA KEJAYAAN PELANGGAN

Kesan penggunaan Phero-X akan berbeza untuk setiap individu.
Gunalah sekerap yang mungkin.
____________________________________________________________________________
BERITA KEJAYAAN PELANGGAN
Phero-x Pheromone
“Pada satu petang lepas main bola,,, tengah rilek-rilek nak minum air… 5 orang member datang tanya… Eh.. kau pakai minyak wangi apa???  Saya kata takdelah… mana pakai minyak wangi… peluh kut! Itulah pengalaman saya mengggunakan Phero-X dalam masa 2 bulan ni…” – Kamal
“Ni pengalaman real yang saya alami…. dalam pukul 12 tengahari… ketika waktu LUNCH’ saya menerima panggilan dari seorang secret admirer… dia kata minat sangat dengan saya dan nak jumpa… alih-alih tengok.. rupanya awek department sebelah jerr… hingga kini saya dah couple dengan dia… pernah saya tanya??? awak syok kat saya sebab apa??? dia kata adalaaahhh… emmm… Saya tahu.. ni mesti Phero-X punya penangan” – Zainuddin
“Pengalaman saya tidaklah seseronok mana, tapi memang saya perasan… saya drive dari rumah, lepas tu parking. Naik Monorail ke tempat kerja… dalam monorail… kadang-kadang penuh sendat, kadang-kadang lapang… apa yang saya perasan memang.. eye contact cukup banyak… Saya perasan,,, pompuan-pompuan ni yang lebih-lebih, siap gesel-gesel punggung lagi… ” – Anthony
“Buka jer penutup Phero-X… satu ofis bau dia jeee… 8 orang keruyun nak tau apa bendanya Phero-X ni… cepat-cepat saya sorok… diorang tanya… weh bau apa nih??? Aku diam jer… buat-buat tak tahu” – Saiful
“Memang saya perasan bau dia tahan lama,,, 12 jam pun masih ada,,, dah mandi pakai sabun pun ada tinggal saki-baki. bau dia makin lama… makin sedap…!!!” – Kefli
“Setiap kali keluar rumah jer… bini ty… bang nak pergi mana tuh? bang balik pukul berapa??? Saya dapat hidu kerisauan isteri saya… Sejak-sejak pakai pheromone Phero-X ni… makin risau pulak isteri saya terhadap saya” – Kamarudin
“Dalam sminggu pakai Phero-X… sy dapat satu idea… apa kata jika sy suruh member sy guna… saja nak tengok result dari eksperimen saya… member saya ni pun pakailah Phero-X untuk sebulan… memang saya nampak sendiri… beliau nampak lebih memikat.. sebab budak-budak pompuan tempat saya kerja asyik tanya Amir je.. sikit-sikit Amir.. sikit-skit Amir… memang saya nampak Amir lebih macho mungkin sebab Phero-X yang saya pinjamkan… Dan saya dapati bau Amir memang mengancam! sebab pagi-pagi masuk kerja… bau diaaa…. fuhhhh!!! satu lift… satu ofis bau!” – Anuar
“Saya titis Phero-X dalam 2 titis kat seat kereta saya…. . awek-awek saya puji… Eh kereta you ni pakai apa??? wangi semacam je… bestlah bau dia.. ” – Kheirul
“Sales & jualan saya makin meningkat, saya dapati pelanggan-pelanggan, lebih-lebih lagi wanita… senang betul nak close’ … Apa yang boleh saya cakap, syabas…. dan thank you dengan produk pheromones Phero-X ni… TQ!” – Daniel Qudsi
wangi
Phero-x Pheromone

CARA MENGGUNAKAN PHERO-X PHEROMONE

Hormon Pemikat Wanita Dan Aura Kejantanan Phero-X Pheromones. Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai “Getaran & Aura” Gunalah setitis Phero-X pada nadi tangan dan leher anda, secepat 17 saat sahaja, ia akan berkekalan sehingga 6 jam lamanya. Dengan aura Kejantanan’ yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui.
Sesuai untuk memikat orang tersayang, meningkatkan aura keterampilan anda. Amat sesuai untuk golongan kenamaan dan businessmen’ yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial seperti anda.
Pasti memang sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pewangi berhormon kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi secara terbuka, kami ingin nyatakan, setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Rusia, iaitu Phero-X Pheromones memang paling membanggakan! Ia menjadi pelopor kepada produk-produk pewangi hormon yang ada dalam pasaran sekarang ini.
Memikat Wanita
Phero-x Pheromone



Mystique Switzerland (kedaipheromone.com)

memikat lelaki
Mystique Switzerland
Mystique Switzerland adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah Mystique Switzerland hari ni juga!
Masih kurang faham tentang pheromone?
Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.
Manfaat dari penggunaan Mystique Swiss.
  • Lebih “Eye Contact” dan senyuman dari lelaki
  • Lelaki akan lebih terpesona dengan daya memikat anda
  • Expect More Dates and Better Still—More Sex!
  • Heighten Love Making Prowess
  • Lelaki sentiasa mahu berdamping/bersembang dengan anda
  • Meningkatkan “Self Confidence” anda
  • Mendapat lebih “Respect” dari wanita lain
  • Lebih success dalam perniagaan and perhubungan seharian
Mystique Switzerland adalah hormon pemikat lelaki yang paling kuat pernah dihasilkan oleh makmal. Ia diselidik saintis selama 20 tahun dalam kajian pengasingan bahan aktif Copulins dan 2 tahun dalam membina teknologi canggih yang selamat dan efektif. Mystique Switzerland adalah jauh lebih hebat berbanding mana-mana produk wangian pemikat dan penggoda lelaki. Produk Mystique Switzerland telah membuktikan – dalam kajian yang dilakukan ke atas manusia – ia memiliki  kesan pemikat dan penggoda yang 5 kali lebih kuat berbanding lain-lain produk yang berada di pasaran.
Mystique Switzerland bertindak secara pantas dengan menghantar signal ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa menganggu sistem pernafasan dan tanpa menganggu emosi. Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda, seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali.
Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, konfiden, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga menunjukkan lelaki yang terhidu Mystique Switzerland akan menjadi sedikit ghairah.
menggoda lelaki
Mystique Switzerland
Perhatian; Hormon Copulins Mystique Switzerland yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah  berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan Mystique Switzerland kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat.
Mystique Switzerland Copulins berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya, 99% lelaki sukakan baunya. Kami mendapati lelaki akan ingat dan kenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria ke-enam dengan sempurna. Selain itu lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakai Mystique Switzerland Copulins kerana beranggapan pemakai Mystique Switzerland Copulins punyai sifat keibuan yang tinggi.
Wanita yang menggunakan Mystique Switzerland Copulins tidak kira usia, atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada deria ke-enam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering diperkatakan keserasian (chemistry).
Mystique Switzerland Copulins akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat, atas dasar hormon yang anda miliki adalah dari genetik yang terbaik, dan anda sesuai dijadikan (induk) atau ibu kepada keturunannya.
Mahukah Anda :-
  • Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda
  • Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda
  • Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda
  • Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat
  • Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan
  • Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman
Hormon Pemikat
Mystique Switzerland
Mystique Switzerland Copulins adalah hormon jenis gel yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. Mystique Switzerland Copulins adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. Pengguna-pengguna Mystique Switzerland Copulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.
Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor :-
1. Kes Penceraian Yang Semakin Ketara
2. Kedinginan Seks Suami-Isteri
3. Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif
4. Keharmonian Rumahtangga
Jadi dengan menggunakan Mystique Switzerland Copulins ini :-
1. Bos Akan Lebih Sukakan Anda
2. Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka
3. Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda
4. Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.
Aturcara Penggunaan
Picit & sapukan gel pada urat nadi pergelangan tangan dan leher. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.
Ia tidak mengandungi alkohol atau bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.
Sekiranya anda percaya bahawa Mystique Switzerland Copulins perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan kesannya, bungkusannya, baunya, atau anda tidak berpuashati dengan apa jua sebab, kami akan pulangkan wang pembelian anda tanpa soal. Jaminan pengembalian wang ini adalah sepanjang 30 hari. Ini bermakna anda ada peluang mencuba sendiri produk ini tanpa rasa was-was. Ingat! Jaminan pulangan wang kami adalah muktamad, dan anda berhak miliki pulangan wang tersebut tanpa sebarang soal.
Mystique Switzerland Copulins sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!
Sila dapatkan Mystique Switzerland Copulins Hari Ini Juga!

Pheromances Pheromone (kedaipheromone.com)

Pewangi Pemikat dan Penggoda Wanita NO.1 Paling Berkesan !

 
penggoda wanita
Pheromances Pheromone
Mengandugi kuasa 50x Pheromone menjadikan PheRomance sebagai wangian pemikat wanita terunggul di masa ini yang tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi pheromone yang lain.
kuasa 50x Pheromone
Pheromances Pheromone
Dengan botol serta berwarna varian Gold, PheRomance adalah terlalu unggul jika dibandingkan dengan mana-mana pewangi berpheromone yang di pasaran masa kini yang rata mempunyai 25x ganda pheromones sahaja.
Gunakan PheRomances, sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah WIRA dalam arena memikat wanita!
  • Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan;
  • Wanita akan cuba menggoda ANDA tanpa anda sedari;
  • Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
  • Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian;
  • Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita;
  • Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan;
  • Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!

Apakah Pheromones?

hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia
Pheromances Pheromone
Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia! Ada lelaki yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak, manakala ada sebahagian lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa PheRomances

Efek penggalak libido PheRomances

Pheromones dalam PheRomances bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang libido pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan PheRomances pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan kekasih anda. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET. Dengan efek PheRomances ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lelaki-lelaki lain. Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. (Janganlah risau, sebotol PheRomances ini boleh tahan sehingga 3-5 bulan lamanya!)
PheRomances akan meningkatkan keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan ke atas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak libido. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja.
meningkatkan keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak
Pheromances Pheromone
Kebiasaannya pheromone manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku.? Pheromone semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa, wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONE yang dimiliki oleh lelaki tersebut! Fakta ini memang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?
PheRomances mengandungi kandungan pheromone manusia tulen, pada gred tinggi dan terbaik, antara yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada di pasaran. Anda pasti perolehi kesan yang OPTIMUM setiap kali menggunakannya.
PheRomances adalah pheromones yang diadun dengan minyak berasaskan tumbuhan, tanpa sebarang alkohol. Pembeli harus berhati-hati membeli produk pheromones sintetik, campuran bahan asasnya alkohol seperti ethanol dan sebagainya, kerana kajian menunjukkan?bahawa pheromone akan rosak dan musnah dalam masa beberapa saat, sebaik saja ia dilarutkan ke dalam bahan berasas alkohol. Anda patut membeli Pheromones dengan bijak, dengan melakukan sedikit survey & kajian!
 produk pheromones sintetik
Pheromances Pheromone

Cara Guna PheRomances

PheRomonces di pakai seperti minyak wangi biasa, dititis pada nadi lengan, leher dan pada baju. Perempuan akan secara tidak sedar mengesan pheromones dan mereka akan tiba-tiba tertarik pada anda.
Cara Guna PheRomances
Pheromances Pheromone

Kami tahu anda tentu ada banyak persoalan yang bermain di kepala anda. Di sini adalah jawapan kepada soalan-soalan yang selalu ditanya tentang PheRomances

Apakah Pheromone? Pheromone adalah cecair hormon sintetik yang menghantar bau tanpa sedar kepada seksual bertentangan yang mana akan memberi kesan aroma romantik dan seksual (penarik semulajadi secara sintetik). Ia juga meningkatkan kualiti kehidupan secara seksual!
Bagaimana pheromon dikesan? Pheromon dikesan melalui organ tiga inci di dalam hidung dan dipanggil (Vomeronasal Organ). Ia menghantar respon seksual kepada otak.
Bagaimana saya tidak pernah dengar penemuan yang menarik ini? Ini kerana ia adalah penemuan terbaru dan terkini! Mungkin anda kurang percaya kepada Deria Ke-enam namun ianya wujud dan ianya menjadi sebutan ramai.
Adakah kita mengeluarkan pheromon secara semulajadi? Benar. Kita sebenarnya berkomunikasi secara kimia dengan setiap orang setiap masa. Itu adalah sesuatu yang tidak kita peka.
Jika secara semulajadinya kita mengeluarkan pheromon sendiri, kenapa pula kita perlukan Pheromon tambahan? Ini kerana tabiat semulajadi. Apakah yang mula-mula kita lakukan setiap pagi? Mandi. Ia membasuh dan menghilangkan pheromon kita. Secara amnya, ianya adalah normal. (Lagipun, kita memakai baju dari hujung rambut sampai ke hujung kaki, dengan itu menghadang 90% kulit kita yang merembeskan pheromon ke udara.) Apabila kita memakai Pheromon tambahan, kita sebenarnya menggantikan pheromon yang kita bersihkan. Dengan itu ia akan mengimbangkan dan membekalkan Pheromon semulajadi kita, “kita kembali asal” dan memberikan keupayaan berkomunikasi secara kimia dengan orang-orang di sekeliling kita.
Berapa lama ia tahan? Pheromon kami tahan sekurang-kurangnya , 5-12 jam apabila dikenakan pada (tangan, tengkuk dan lengan)
Kenapa saya perlu membelinya dari anda? Quality – Keberkesanan produk kami telah terbukti. Kenapa perlu ambil risko dengan produk lain. Integrity – Kami percaya dengan kejujuran. Sebab itulah kami letak lebih pheromone dalam produk kami. Value – Kami beri lebih dengan wang anda. Pheromone kami adalah lebih berkuasa. Didatangkan pada botol lebih besar 10ml yang senang untuk di bawa di dalam kocek seluar
Pheromances Original
Pheromances Pheromone
awas produk tiruan
Pheromances Pheromone


P/S : Penguatkuasaan Hologram pada kotak produk pheromances kami akan berkuat kuasa sepenuhnya bulan Disember nanti.Jika anda memiliki produk kami{kedaipheromone.com) sebelum ini tanpa hologram,sudah semestinya ia tetap Original. Penguatkuasaan hologram pada kotak original kami baru dilancarkan,stok lama masih tiada sebarang hologram. Sebarang soalan dan pertanyaan anda boleh terus hubungi kami 013 3377695 untuk pengesahan keaslian produk.

Pheromiss For Her (kedaipheromone.com)

Pewangi Pengoda Lelaki PheroMiss For Her

penggoda lelaki
Pheromiss For Her
PheroMiss produk penggoda lelaki merupakan minyak wangi pheromone termoden yang di cipta khas untuk wanita yang mementingkan penampilan diri dengan bauan yang sungguh mempersonakan. Wangian PheroMiss membina serta membuat tahap keyakinan diri si jelita setingkat lebih tinggi dari wanitaƂ lain apbila berhadapan dengan kaum lelaki.
PheroMiss mampu menarik perhatian kaum lelaki serta membuat mereka lebih mudah terpikat dengan haruman yang sungguh unit. Dengan kuasa 50x Pheromone menjadikan PheroMiss sebagai Pewangi Penggoda Lelaki No1. Di Dunia dan di tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi berpheromone berjenama lain.
minyak wangi berpheromone
Pheromiss For Her
Dengan Memiliki PheroMiss Anda Pasti Mampu….
* Menggoda dan Menarik Perhatian Jejaka Pilihan Anda
* Lelaki Akan Lebih Selasa dan Seronok Dengan Bau Badan Anda
* Lelaki Yang Mendekati dan Menghidu Wangian Ini Akan Terasa Lebih Ghairah
* Memiliki Daya Memikat Yang Unit dan Tiada Tandingannya.
* Aura Positif Jika Bersama Rakan Anda
 Masih kurang faham tentang pheromone?
Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.
hormon pemikat lelaki
Pheromiss For Her
Aturcara Penggunaan;
PheroMiss merupakan Hormon Pemikat Lelaki paling kuat dengan kuasa 50X ganda pheromone. Hanya 2 titis sahaja sudah mewangikan seluruh tubuh anda. Sapukan di leher, nadi, tangan serta di mana mana bahagian badan anda. Kesan Hormon PheroMiss akan bertahan selama lapan jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.
kandungan pheromiss
Pheromiss For Her
Ingredients:
Estratetraenol
Methylisothiazolinone
Dipropylene Glycol
Phenoxyethanol
Fragrane
e 10ml 0.34 FL.OZ.
Kenapa Anda Perlukan PheroMiss?
* Lebih “Eye Contact” dan senyuman dari lelaki
* Lelaki akan lebih terpesona dengan daya memikat anda
* Expect More Dates and Better Still – More Sex!
* Heighten Love Making Prowess
* Lelaki sentiasa mahu berdamping/bersembang dengan anda
* Meningkatkan “Self Confidence” anda
* Mendapat lebih “Respect” dari wanita lain
* Lebih success dalam perniagaan dan perhubungan seharian
Expect More Dates and Better Still – More Sex
pheromiss for her
PheroMiss sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!
Hormon PheroMiss yang kami gunakan adalah jenis sintetik yang dihasilkan di makmal menggunakan teknologi sains. Ia tidak mengandungi bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.
Sekiranya anda percaya bahawa PheroMiss perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga.
Perhatian; Hormon PheroMiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan PheroMiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat iaitu 50X ganda kuasa pheromone.

Pherolins Intense (kedaipheromone.com)

memikat pasangan
Pherolins Intense
Jika anda berputus-asa kerana susah untuk bertemu jejaka pilihan anda atau mempunyai masalah kerana pasangan anda mula beralih arah atau anda hanya ingin lebih perhatian dari jejaka di sekeliling anda, saya ada jalan penyelesaian yang mudah & murah…
Tidak perlu lagi berasa resah gelisah kerana takut kehilangan pasangan anda atau tidak menemui pasangan yang anda dambakan. Anda boleh mengunci jejaka anda dengan cara Mudah Tetapi Berkesan…
Adakah anda menghadapi masalah untuk memikat pasangan? Pasangan anda sentiasa tidak kekal dengan anda, dia seperti tidak tertarik dengan anda, dia seperti tidak endah akan kehadiran anda. Bagi yang sudah berumah-tangga, suami anda sudah mula kurang berinteraksi dengan anda, selalu menyungut, buat tak pandang, selalu pulang lewat & yang paling mengganggu anda ialah DIA sudah tidak semesra dahulu…
Maka berduyun-duyunlah WANITA pergi ke salun kecantikan & spa untuk makeover supaya kelihatan lebih anggun dan menarik, ini tidak salah, memang digalakkan untuk meningkatkan penampilan diri anda tetapi ada harga yang perlu anda bayar untuk perkhidmatan sebegini dan ianya bukan murah. Ada pula yang berhabis duit untuk produk & makanan tambahan yang menjanjikan seribu khasiat, sehingga yang mati pun boleh hidup… Tak apalah, sebagai manusia kita perlu berikhtiar asalkan tidak menyimpang akidah kita.
Yang ini lagi berat, bila dah habis ikhtiar, mulalah melakukan perkara yang menyimpang seperti mendapatkan bantuan bomoh, percaya pada perkara tahyul dan sebagainya, anda pun lebih arif tentang fenomena dalam masyarakat kita masakini. Saya ada jalan penyelesaian yang Mudah & Berkesan!

Memperkenalkan…Pherolins  – Wangian Khas Untuk Wanita.

pheromone & copulin
Pherolins Intense
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanipulasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.
Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.
Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka. Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki?

Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

Tentang Pheromone

VNO (Vomeronasal)
Pherolins for her
Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

Bagaimana Copulins Bertindak?

Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.
PHEROLINS ada tambahan ramuan khas utk merangsang lelaki iaitu COPULINS.

Kandungan:-

Sesuai utk semua golongan wanita.

kuasa memikat
Pherolins Intense
  • Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan
  • Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari
  • Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
  • Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian
  • Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki
  • Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan
  • Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
  • Bila lelaki bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya, bau apakah ini.. hemm..
  • DIJAMIN BERKESAN.
Kesan keatas setiap individu adalah berbeza. Pherolins di cipta secara saintifik untuk memikat pasangan berlainan jantina. Produk Pherolins di formula di USA. Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. Gunakan produk ini untuk meningkatkan keterampilan diri anda. Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

SECET DESIRE(kedaipheromone.com)

menarik perhatian lelaki
Secret Desire
SECRET DESIRE adalah pewangi wanita yang dipertingkatkan dengan formula copulinsdan feromon khusus bagi menarik perhatian lelaki. SECRET DESIRE dihasilkan oleh HVAC Labs, firma sama yang mengeluarkan produk pewangi lelaki PHEROMEN 101. Formula copulinsdan feromon yang ada di dalam SECRET DESIRE adalah campuran kompleks bahan kimia yang menghasilkan isyarat khusus bagi menarik perhatian lelaki terhadap keunggulan seksual dan fizikal wanita!SECRET DESIRE- Mendapat lebih perhatian dari lelaki- Meningkatkan kuasa menggoda anda- Menjadikan anda pusat perhatian- Lebih masa diluangkan bersama anda- Meningkatkan kekerapan sentuhan dan hubungan seksual suami isteri- Lebih banyak ciuman dan banyak lagi!COPULINS
Human copulinsadalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari tubuh wanita tanpa di sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu lelaki terhadap wanita. Kajian sejak awal 90an membuktikan copulins boleh memberi kesan dan juga mengawal pemikiran lelaki. Ianya adalah sejenis feromon yang kuat! Wanita akan mendapati lelaki akan lebih mesra dan melakukan apa yang wanita mahukan.
PHEROMONES
Human pheromonesadalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari badan manusia tanpa kita sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu manusia. Feromon berfungsi dalam berbagai tindakkan dan boleh bertindak sebagai daya tarikkan seksual, memudahkan hubungan sosial, menambahkan kepercayaan, meningkatkan keyakinan diri dan berbagai lagi. Terdapat berbagai jenis feromon manusia dan biasanya mengikut umur serta jantina tertentu. Feromon ini merangsangkanhuman VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung dan menghasilkan tindakbalas tertentu manusia! Ini bermakna, formula untuk menghasilkan feromon mestilah diperbuat dengan penuh berhati-hati, sebagai contoh, bagi membangkitkan aura seksual pada individu yang ingin digoda!
Feromon dihasilkan secara semulajadi oleh badan manusia dan disimpan di bawah permukaan kulit sewaktu proses perpeluhan. Bagaimanapun dalam kehidupan moden masa ini, dengan mandi dan penggunaan sabun yang kerap kita membuang feromon ini dari badan. Feromon ini memainkan peranan penting dalam seksual dan hubungan manusia, tanpanya keseimbangan semulajadi ini terganggu.

SECRET DESIRE menggunakan feromon khusus dari komposisi bahan-bahan kimia organik. Dihasilkan dengan penuh dedikasi oleh sekumpulan Ph.D. biochemists yang berpengalaman, khusus menggunakan kaedah saintifik terkini, hasil penyelidikan dan hasil ujian klinikal di state-of-the-art pharmaceutical labs, unsur-unsur copulinsdan feromon manusia ini berjaya dihasilkan! Copulinsdan feromon ini bukan hasil ujian atau sumber dari haiwan.
SECRET DESIRE dihasilkan menggunakan standard dalam pengeluaran produk copulins dan feromon yang berkualiti tinggi- bahan kimia copulins dan feromon yang digunakan diuji oleh firma bebas bagi memastikan kandungan copulins dan feromon adalah tulen. Copulins dan feromon yang digunakan adalah 1000 kali berkuasa dari yang ada di pasaran sekarang!
SECRET DESIRE menggunakan copulins dan feromon yang paling kuat, unik dan khusus iaitu Androstenol Pheromone. Kombinasi copulins dan feromon unik ini adalah kuat bagi menghasilkan lebih kuasa tarikkan khususnya terhadap wanita!
SECRET DESIRE didatangkan dengan aroma yang lembut tetapi cukup berkesan!Iaadalah pewangi copulins dan feromon yang berkualiti tinggi dan mempunyai bau yang TIDAK kuat/ terlalu tajam kerana bau ini akan merosakkan kesan dan unsur copulinsdan feromon. Ini kerana copulinsdan feromon tulen manusia tidak mempunyai bau & hanya boleh dikesan oleh human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung!
Didekati lebih ramai lelaki
secret desire

KUASA TARIKKAN LELAKI KINI DALAM BOTOL SECRET DESIRE
- Menambah & Merangsangkan kehendak nafsu seks pasangan anda
- Didekati lebih ramai lelaki
- Meningkatkan kekerapan hubungan seks anda
- Menimbulkan suasana romantik pada pasangan anda
- Mendapat kelebihan dalam persaingan terhadap lelaki idaman
Kandungan Feromon:
Optimized Human Androstenol (non-animal pheromones).

Penggunaan SECRET DESIRE

Menggunakan teknik Spray, SECRET DESIRET mudah digunakan. Semburkan satu hingga dua semburan ke atas permukaan kulit yang bersih di bahagian utama denyutan-nadi iaitu leher atau di pergelangan tangan. Permukaan ini menghasilkan banyak haba, ini meningkatkan keberkesanan formula kimia didalam copulinsdan feromon untuk kesan yang lebih maksimum! Kesan copulinsdan feromon ketara sehingga 6 jam selepas setiap sapuan. Copulinsdan feromon adalah untuk kegunaan luar sahaja.
Tips Penjagaan SECRET DESIRE
SECRET DESIRE didatangkan bersama kotak khas. Simpan botol SECRET DESIRE didalam kotak selepas digunakan bagi mengelakkan botol daripada terkena cahaya matahari dan memelihara suhu botol. Ini supaya kualiti copulins dan feromon dalam keadaan terbaik dan tahan lebih lama.
menggoda suami
Secret Desire

Keterangan Produk:
- nama: SECRET DESIRE
- kandungan: 1.04 fl oz (30mL) / botol
- kesan: for women to attract men
- aplikasi: Spray / 400-500 semburan / botol
- bungkusan: kotak khas rekaan France
- medium: Extrak Pewangi
Pewangi copulinsdan feromon sebenar mempunyai gred yang tinggi bagi kandungan bahan kimia copulinsdan feromen manusia serta sangat mahal. SECRET DESIRETM mempunyai repeat orderyang paling tinggi berbanding dengan produk seumpamanya!

Perbezaan SECRET DESIRE dengan Jenama lain:

1. SECRET DESIRE mengandungi Copulins dan Optimized AndrostenolPheromone. Iaitu feromon yang paling kuat dan unik. Pewangi feromon yang mengandungi lebih dari satu jenis feromon adalah kurang berkualiti kerana ketulenan dan keberkesananan feromon akan berkurangan.
2. SECRET DESIRE adalah pewangi Extrait Perfume iaitu mengandungi lebih 40% pati / extrak pewangi (Pewangi dari jenis Eau De Parfum, Eau De Toilette & Eau De Cologne kandungan pati / extrak pewangi kurang dari 15%)
3. SECRET DESIRE mengandungi copulinsdan foremon gred tinggi.
4. Terbukti secara saintifik oleh HVAC Labs.
5. Isipadu setiap botol SECRET DESIRE adalah 30ml.
6.SECRET DESIRE didatangkan dalam bentuk cecair untuk tahan lebih lama (Pewangi berasaskan gel mudah rosak, terdapat kesan berminyak dan ianya jarang dikeluarkan)
SECRET DESIRE telah dikeluarkan dan diuji oleh HVAC Labs dan hasil feedback dari industri perfume di Eropah bagi memastikan anda mendapat pewangi copulins dan feromon yang SEBENAR & BERKESAN!
pewangi copulins dan feromon
Secret Desire


SECRET DESIRE THE PRIMAL POWER OF PHEROMONE & COPULINS!